четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Канадското правителство обеща да отмени решението за използване на ККТР базирани интернет фактуриране

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
Това е станало преди, когато канадското правителство преобърнал ККТР на решения и позволява на Globalive да влезе в канадския пазар мобилни телефони, и тя изглежда като Отава е на път да отново подкрепя и да се обърне още по-спорно отсъждане на регулаторна агенция. Както бе потвърдено от промишлеността премиер Тони Клемент на Twitter, правителството планира да отмени скорошното решение ККТР, които ефективно използване на наложени-базирани интернет за плащане в случай че агенцията не отстъпи и "се върна на чертожната дъска." Позовавайки се на високопоставен представител на правителството, в Торонто Стар допълнителни доклади, че обрат може да дойде най-рано следващата седмица. Тъй като всички канадци четене това може и да са наясно, въпросът за използване на базирани интернет фактуриране е бавна за известно време, но тя достигна връхна точка с решението на ККТР миналата седмица, че засегнати по-малки доставчици на интернет услуги, които разчитат на големи телекомуникационни компании "мрежи. В рамките на новата управляваща, тези дружества ще бъдат са изправени пред повишени разходи, които биха драстично да ограничат размера на честотната лента, те са в състояние да предлагат на клиентите - един такъв доставчик, Teksavvy, всъщност вече изпрати известия до клиентите ги информира че съществуващите им 200GB капачка честотна лента ще бъде отпадането само 25GB на 1 март, с допълнителни данни използват, за да се събират от гигабайт.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Канадското правителство обеща да отмени решението за използване на ККТР базирани интернет фактуриране първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари, 2011 г 13:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Торонто Стар , @ Tony_ClementMP (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар