неделя, 17 април 2011 г.

Уеирд наука учи превише о Дуцк сперме

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Ако прочитате ово, бићете у могућности да знате СТД статус маллардс следећи пут када храни патке: Још увек читате? Како си могао одолети, стварно. То је био мој одговор на наслов овог текста : "Сексуално орнаментика одражава антибактеријске активности ејакулира у маллардс." Шокантно, "упркос еволутивни импликације ејакулата антимикробних средстава" које аутори напомену, нико није имао сметало да се шири патка сперме на бактеријске културе раније. Храбри међународну сарадњу (Норвешка, Немачка, и САД су били укључени) је сада исправити ову ситуацију, и утврдио да заиста постоји корелација између антибактеријске активности и конкретне мало сексуалне орнаментике: Билл боје. Светлија мушки Дуцк рачун, више бактерија убиство његове сперме показали.

Имајте на уму да следећи пут сте у парку. Као да ћете икада моћи да добију неке од ових слика из вашег мозга.

То је за грејање у фрижидер да се, користећи све моћи: и, нажалост, то није шала. Многе хладњаче сада долазе са уграђеним лед одлука, а ови уређаји могу да чине и до 20 одсто потрошње енергије је фрижидер. Али, већина те енергије у ствари иде на грејни елемент . Зашто, можете питати, да ли вам је потребна за грејање елемент за лед? Драго ми је сте тражили. Можете учинити само фино без једне, али лед има тенденцију да се држи у својим калупима, грејач обезбеђује лед добија пуштен у складишни простор након што је замрзнуто.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар