неделя, 17 април 2011 г.

Дроид пуњења показује своје боје у Веризон обуку Доцс, Баја Биониц добија убила?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/droid-charge-shows-its-colors-in-verizon-training-docs-droid-bi/:
Самсунг нам је дао основне спецификације првог дана, али Веризон штеде ниједан детаљ ове недеље, јер возови запосленима како да ефикасно продати ЛТЕ-пакује Дроид пуњења за оне од нас који живе и умиру по томе колико уређаји можемо да се повежете на нашу ХотСпот (10) и величину наших пакету мицроСД картица (32ГБ) -. Баја-доноси нам живот тих открића, док је телефон Арена је гласине нешто забрињавајуће ако је то тачно тај сајт је анонимни типстера тврде да је Баја Биониц више нема. Они кажу да Атрик -подједнако с Тегра 2 процесор није игра лепо са ЛТЕ појасу Веризон чипова и имао проблема прегревања такође, и уместо да троше више напора да поправите некомпатибилности, једноставно је дао Самсунг покретање. Међутим, Телефон арени 'с Куицк да поменем да је "Баја Биониц" Име може да живи, јер ће наводно бити мото Сређивање врха полице Тарга да га замени. Ми смо допру до Веризон управо сада, и очекујемо да ћемо имати званичне "не коментарише гласине и спекулације" пре дуго.

Дроид пуњења показује своје боје у Веризон обуку Доцс, Баја Биониц добија убила? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 19:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дроид-Лифе (1) , (2) , Тел арена | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар