петък, 8 април 2011 г.

Осциум је ИМСО-104 претвара иПад, иПхоне у мешовитих сигнала Осцилоскопи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
видели смо Осцилоскопи репурпосед као сатови и МАМЕ машина , али ми ретко видимо замаху клатна у супротном смеру. ИМСО-104, међутим, заправо претвара ваш иПад, иПхоне, или иПад додир у осцилоскоп приказ. Коришћење Ципресс Семицондуцтор систем на чип, ИМСО-104 наглашава 5МХз пропусни опсег и колико 12 мегасамплес по секунди, а повезује на уређај путем доцк конектора - у складу са својим кафу, он је такође на свету најмањи и највећи преносни осцилоскоп. То је све добро и добро, али оно што стварно желимо да знамо, да ли има подршку за тенис за две ? ИМСО-104 је сада доступан за пре-налога за $ 300, али ако сте свраб да видите ствар у акцији, можете преузети одговарајућу апликацију данас и да је диск теста. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Осциум је ИМСО-104 претвара иПад, иПхоне у мешовитих сигнала Осцилоскопи

Осциум је ИМСО-104 претвара иПад, иПхоне у мешовитим сигналом Осцилоскопи првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 17:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Ципресс Семицондуцтор , Осциум | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар