петък, 8 април 2011 г.

МиВоице апликација за ИОС и Андроид омогућава неми за разговор (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/myvoice-app-for-ios-and-android-enables-the-mute-to-talk-video/:
Говорећи је нешто што већина нас узети здраво за готово, али је нова апликација под називом МиВоице - Тренутно на располагању за ИОС и ускоро на андроид - покушава да пружи могућност да се врати онима који нису толико среће. Развијен од стране групе студената Универзитета у Торонту, након што је пришао човек који је имао мождани удар, на основу локације апликација омогућава корисницима да "говоре" унапред програмирани макроа текста помоћу текста у говор. Ви не можете додавати нове фразе из апликације још увек, иако за сада постоји онлајн портала који такође омогућава да конфигуришете рођаци жице и организовати их у "места" за Ултимате корисника. Ми одјављена апликација и изгледа да ради као рекламира - постоји веома велико речи пакет који долази са њим. Можете резултат бесплатан довнлоад на више покривеност линк испод, а ми смо добили видео демонстрацију после паузе.

Наставити читање МиВоице апликација за ИОС и Андроид омогућава неми за разговор (видео)

МиВоице апликација за ИОС и Андроид омогућава неми за разговор (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 17:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦТВ Вести | Соурце МиВоице ААЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар