петък, 21 януари 2011 г.

HTC течове предполагат големи, малки, buttonless и Brew MP-базирани телефони са на път

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
В крайна сметка, HTC не прави най-добрата работа на защитата на своята пътна карта, наистина, слайдове, които пропускат малко повече от година преди накрая прави страхотна работа ни показва това, което беше в тръбата за 2010 г., така че ние нямаше да т съмнение масовото разпространение че PocketNow публикувано днес. Като започнете от върха, ние имаме едно устройство, което прилича на следа-малко развитието на оригинала Желание (на снимката горе), друг, който прилича на Ария и средни Nexus един в черно (в комплект с училище тракбол възраст), и допълнителна версия на buttonless телефон, който е имам родово HTC марка на мястото на логото на Verizon в картина разкрита от Phandroid преди няколко дни (на снимката след почивката).

Това не е всичко, все пак: има също така изглежда е по-нисък клас Android устройство с физически Изпрати / край бутони и оптичен тракпад под една неголяма показване придружени от обичайните четири капацитивни бутони. Устройство с Китай Телеком лого на нея е също в микс, изглежда като голям проверени модел, който най-вероятно ще бъдат готови да воюват с това 1.2GHz Droid X с друго име , че току-що стартира там. И накрая, има един малък, базовият модел кандидатура, която може да наследи Smart като на HTC Brew MP -захранва flagbearer, че Android е очевидно тяга тук. Спецификации и имена са все още загадка повсеместно в този момент, а като PocketNow казва, че не бих се изненадал, за да получите информация на MWC през следващия месец.

Продължавам четене HTC течове предполагат големи, малки, buttonless и Brew MP-базирани телефони са на път

HTC течове предполагат големи, малки, buttonless и Brew MP-базирани телефони са на път първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари 2011 година 17:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар