събота, 22 януари 2011 г.

Apple подробности патент магически мишка с вграден дисплей

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Възможно ли е Magic Mouse да бъде заменен с още по "магически" входно устройство? Може би, ако току-що публикува заявката за патент на Apple все води до действителния продукт. Описан просто като "устройство за компютър вход, включително за дисплея," заявлението ясно детайли мишка, че ще има както чувствителен на допир повърхност, а вградения дисплей. Това, прилагането предложения, може да се отвори цяла гама от нови възможности вход, включително с помощта на мишката като цифрова клавиатура, телефон, персонален цифров помощник, или графики тампон, за да назовем само няколко. Нещо повече, характерът на насочен стъкло, използвано за мишката също очевидно позволяват да се покаже увеличеното изображение на нещо отдолу, както и снимки показват би привидно изглежда да е директно на повърхността на мишката, и да не изглежда да е по стъклото (ние не говорим за редовни капацитивен сензорен екран на мишката тук). Разбира се, всичко това все още е само заявка за патент, и Apple има дълъг, дълъг низ от тези, които все още трябва да доведе до нищо - все пак, нещо за това ни се струва малко по-вероятно, отколкото, да речем, една глава монтирани iPhone дисплей .

Apple детайли за кандидатстване патент магически мишка с вграден дисплей първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари 2011 г 17:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Заявка за патент | източник Apple патент | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар