събота, 22 януари 2011 г.

Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Максималната скорост на 18 mph, както и набор от 15 мили? Таксите само в два часа? Не, това не е бъдещето на транспорта ние говорим за тук, това е детска играчка. А играчка от Audi , на всички места. Фирмата е създала този електрическата и половина мащаб отдих на Auto Union Type C, Гран при състезател от края на 1930, и го направи в маската е-Tron, като се прилагат прякор от възрастните, своята линия на ЕДС, като на пищен д-Tron Spyder . Това е предназначена за деца от всички възрасти - толкова дълго, колкото те са по-кратък от 5'11''- и той ще бъде изложен на Международния панаир за играчки в Нюрнберг. В този момент има не се споменава на план за неговото производство, нито цена, ако е Audi, но със сигурност това е един от тези ", ако трябва да се запитаме" неща - този орган е изцяло от въглеродни влакна, както и че нещата не е евтино.

Продължавам четене Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам

Audi Auto Union Type C е-Tron изследване оценява вашите Pow Pow-Power колела за срам първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри Януари, 2011 10:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink ElectricCarsReport | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар