събота, 22 януари 2011 г.

Реалния живот пощенска кутия Министерството на отбраната казва си iPhone, когато имаш охлюв поща (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/real-life-mailbox-mod-tells-your-iphone-when-youve-got-snail-ma/:
Смятате ли, прекарват дните си отчаяно очакват сметки по кредитни карти, талони за Пица Хът "и напомняния от длъжност зъболекаря си, че е време за още чистене? Ние сме орязани зависимостта ни от USPS, но за тези, които все още се физически съобщения на забележка, грим разработи Arduino базирани пощенска кутия Министерството на отбраната, който изпраща уведомления тласък , когато пост е в. През 2005 г. видяхме един неудобен устройство, наречено POSTIN , че е много по едно и също нещо. За щастие, тази система не изисква допълнително приспособление, вместо това изпраща съобщения директно в iPhone. Пощенската система за предупреждение използва модула за действие ключ, свързан с датчика за Arduino, да сигнализират, когато пощенската ви кутия се отваря. А част от код чака на сигнала и след това поиска URL от PHP-съвместим сървър, бутане на сигнал към мобилни телефони използват iPhone дебна ап. Ревностни фенове USPS може да се провери на видео инструкции, след като скочи.

Продължавам четене в реално живот пощенска кутия Министерството на отбраната казва си iPhone, когато имаш охлюв поща (видео)

Реалния живот пощенска кутия Министерството на отбраната казва си iPhone, когато имаш охлюв поща (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 02:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TUAW | източник Направете | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар