събота, 22 януари 2011 г.

MOTOBLUR идващи да Xoom като актуализация на софтуера, все още се счита Google водещ продукт? (Обновяване)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/motoblur-coming-to-xoom-as-software-update-still-considered-goo/:
Може би си мислиш, на Motorola Xoom ще бъде лишена от - или предизвикателство казваме, пощадена от - палто от MOTOBLUR . Като встъпително пчелна пита устройство, можете да очаквате Google да запази таблетка ванилия е възможно (например G1 , Nexus един , Nexus S ). В действителност, директор на Android на инженерни Дейв Бърк казва CNET Великобритания че Xoom е водещ продукт за Mountain View, но в същото съобщава среща, на Motorola Джонатан Nattrass каза MOTOBLUR ще дойдат на таблетка актуализация на софтуера. Под каква форма? Ние не знаем, но ако се наложи да предполагам, че ще е много по-изолирани, че предишните устройства - специални джаджи, може би, и услугите, за архивиране или съпровождане на загубена шисти. играят Нека да изчакаме и гледаме на този един, най-малко до най-горната лента получава анимационни синьо естетика.

Update: Motorola се обърна към Phandroid да кажа, че, да, това е "Google Устройство опит" и като такива, трябва да очакваме платформа и потребителски интерфейс за Google. Не точно да обясни, където Nattrass ли си говорим точки, но за сега нека да го наречем силно опровержение и да продължат напред. Разбира се ще имаме по-ясна картина, след като ние действително може да опитате Xoom / пчелна пита се за себе си.

MOTOBLUR идващи да Xoom като актуализация на софтуера, все още се счита Google водещ продукт? (Актуализация) първоначално се появи на Engadget на Пет, 21-ви Януари, 2011 год. 17:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET Великобритания | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар