събота, 22 януари 2011 г.

BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови
Със сигурност това ще дойде друго място в крайна сметка, но за сега електрическа версия на BMW е щедро пропорции 5-серия седан изглежда, предназначени изключително за Китай. Като част от партньорството на компанията с Brilliance Китай Автомобили, BMW Brilliance Automotive планира да създаде чисто EV 5-серия и да го покаже тази година - в някакъв момент. Няма други подробности са известни за колата, въпреки че ние сме съвсем сигурни защо това се случва. Електромобилите са все по-популярен като Китай се бори да пренебрегвам масивна външна зависимостта от петрола и BMW видях подобна масивна 87% скок в ръста на продажбите си в Китай през 2010 година. Така че, има си мотив, но ние все пак ще трябва да почакате малко за останалата част от детайлите.

BMW работи върху електрически седан 5-серия за Китай, ние все още не могат да получат дизелови първоначално се появи на Engadget на Съб, 22-ри януари 2011 г 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AutoBlog Зелената | източник Automotive News Europe | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар