понеделник, 14 февруари 2011 г.

Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите Android устройства "със Snapdragon

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm е очевидно разбра какво е необходимо, за да получите Netflix на Android, в което обявява за "бъдещето устройства" със свои Snapdragon мобилни процесори (като LG революция ), ще отговарят на всички изисквания за DRM Гледай Моментално . За съжаление това не изглежда да вещае нищо добро за вече съществуваща Android устройство, но поне бъдещите телефони не трябва да гледам на Windows 7 Телефон и IOS от завист. Освен това "до ключ" пакет за производителите в подкрепа на Netflix в своите устройства, но и обещания много специален декодиране власт за подобряване на живота на батерията и да се подобри качеството на картината, които могат да се наблюдават, тъй като демонстрация на ап Netflix (надявам, че те докараха собствен прокси) на Mobile World Конгреса тази седмица.

Продължавам четене Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите устройства Android "със Snapdragon

Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите Android устройства "със Snapdragon първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари, 2011 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink VentureBeat | източник Qualcomm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар