понеделник, 14 февруари 2011 г.

В iPhone Nano да се откажат от локалното съхранение? Здравият разум казва "не"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
Е, MWC е в разгара си, когато хора като LG, Samsung, Sony, и Nokia се изливат душите си в пред нас в устройството форма. Така че, естествено, че слуховете са разклащане за ... на iPhone Nano. В последващ на Wall Street Journal е голяма история , Cult на Mac твърдят някои допълнителни вътрешната информация от източник, и с "голям опит." Основната идея е, че нано iPhone ще разчита на облака до такава степен, че устройството не би наистина има някаква местна съхранение да се говори, отвън на стрийминг буфер. Това разбира се ще вървят ръка за ръка с MobileMe / Лала задвижвани стрийминг музикални услуги, и да доведе до значителни икономии на разходите компонент (флаш памет все още е доста spendy). Въпреки че това звучи като красива мечта, тя не прави много смисъл през 2011 година. Streaming цялата си музика и други медии в продължение на таван 3G връзка не звучи много потребител-приятелски, и все още има много случаи, когато с хубав линия скривалище на музика е един. Но има един голям проблем: къде да си сложиш приложения, без местните съхранение? исторически недостиг Android на ап съхранение наистина малко в задника, и ние съмнение Apple иска да остане този маршрут. Разбира се, можем да видим 4GB или така ultracheap устройство, с тежки разчита на поточна медия (много хора получават по-голямата част от своята музика Пандора тези дни, във всеки случай), но с памет без iPhone просто не звучи възможно в този момент във времето.

В iPhone Nano да се откажат от локалното съхранение? Здравият разум казва "не" първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти фев 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Култ към Mac | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар