понеделник, 14 февруари 2011 г.

Samsung работи с Sybase и Cisco, за да Galaxy S II предприятие за ползване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-working-with-sybase-and-cisco-to-make-galaxy-s-ii-enterp/:
Samsung работи с Sybase и Cisco, за да Galaxy S и S II телефони предприятие за ползване
BlackBerry могат да бъдат в движение до смартфон корпоративна платформа, но Samsung е позиционирането си наскоро представи Galaxy S II като нови претенденти за короната. За да отида там, работи Samsung с Sybase да донесе много по-напреднали сигурност на телефони от Android предлага състав, включително контрол на отделните приложения и пристанища, както и позволява отдалечена администрация - включително администра-избута актуализации ап. Samsung също се говори за размяна на съвместимостта на телефона и, с помощта на Cisco , телефонът предлага WebEx съвместимост, VPN поддръжка, както и VOIP разговори. Знаеш ли какво означава това? Следващата ви корпоративни телефона просто имам много по-интересно.

Продължавам четене Samsung, работещи с Sybase и Cisco, за да Galaxy S II предприятие за ползване

Samsung работи с Sybase и Cisco, за да Galaxy S II предприятието-приятелски първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари 2011 год. 17:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар