понеделник, 14 февруари 2011 г.

NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)
Lego Mindstorms NXT е робот демократизация, Направи си сам проектиране за обикновен човек, но като остана само с Bluetooth или IR безжични да сложите малко от амортисьор на вашия егалитарно цели. Няма повече. Декстър индустрии (които преди това ни донесе захранван със слънчева енергия Mindstorms ) е създал NXTBee, който използва един XBee радио за изпращане на данни много по-далеч: 300 фута за база $ 55 NXTBee, до една миля, ако ви изберат за $ 78 NXTBee-PRO . Вероятно ще се нуждаят от две от нещата, все пак, така се уверете, че бюджет. Има известно забавяне определено вижда от видеото на далечни разстояния кола RC-долу, но не сме сигурни дали това е безжична или на самата машина. Независимо, че със сигурност е предизвикателство дизайн, който няма да ви попречи да се забавляват с това.

Продължавам четене NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)

NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Декстър Industries | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар