неделя, 16 януари 2011 г.

Switched On: По покана на Windows 7 Телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/switched-on-making-the-call-on-windows-phone-7/:
Всяка седмица Рос Рубин допринася Switched On , колона за потребителските технологии.

CES 2011 видя дебюта на какво може да бъде най-голямото предизвикателство към господството Wintel на персоналните компютри, тъй като Windows 95 циментира своята позиция. Комбинацията от системата Android, работещи на ARM процесори - ARMdroid ако щете - грабна най-голямо внимание при разработването на таблетка категория продукти, като например устройства като Motorola Xoom и LG Г-Slate . Но беше ясно, че производителите - ограничавани от Cupertinian представи за каква операционна система е най-подходящ за какъв вид устройство - са готови да предприемат комбинация в нови направления, които идват по-близо до коефициента бележника форма. Ясен пример за това е ASUS Eee Pad Плъзгам . Ако като таблетката гръм откраднати от "Майкрософт" не е достатъчно, за да направи компанията неприятно, ясно навлизайки проекти като този са.

И така, в Балмър е основен Стив, компанията обяви, че следващата версия на Windows ще поддържа не само предложения x86 от Intel и AMD - се движат по-близо до ARM система, подобна на-на-чипове - но ARM проекти от компании като Qualcomm и NVIDIA, както и . Microsoft отбелязва, че новият чип е поискана подкрепа от своите партньори, което означава, че PC компании искат да се възползват от дълъг живот на батерията и тънки фактори формата зададен ARM архитектура, но и въвеждат по широк водача Windows, така и софтуерна поддръжка. Microsoft счита, че ясно таблетка друг компютър, макар и този хардуер Windows, така и на слой на потребителския интерфейс трябва да поддържа по-добре. Въпреки това, в поразително назад към еволюцията Android, Microsoft рискове щети, за собствената си мобилна операционна система. Може ли Windows 7 Телефон съществуват съвместно с ARM-базирана версия на истинските неща?

Продължавам четене Switched On: По покана на Windows 7 Телефон

Switched On: По покана на Windows 7 Телефон първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 год. 19:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар