неделя, 16 януари 2011 г.

Крадци щети Южна Африка светофар, да достигнат за сочни карта чаркове SIM

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/thieves-damage-south-african-traffic-lights-reach-for-the-juicy/:
Йоханесбург, Южна Африка има шестстотин високотехнологични сигналите, всеки с клетъчен модем и GPS чип. Идеята е, ако отделните точки, те ще се обадя вкъщи веднага. Е, този план не се получава толкова добре, защото само двеста все още са в работно състояние - вандали изтръгнат освен останалата част за да стигна до техните SIM карти, което води до задръствания и аварии. Очевидно е, че правителството при условие карти са билет за неограничени безплатни телефонни разговори за крадци - поне докато отделните устройства са идентифицирани и техните разрешения отменено. В Йоханесбург Агенция "Пътища" заяви пред Mail & Guardian, че престъплението изглежда като вътрешна работа, тъй като само нови, SIM-оборудвана сигнали, явно са били насочени досега. Щетите се трупат, с агенцията, фигуриращ тя ще изисква ZAR 8800000 (около 1,26 милиона щатски долара) за ремонт на четиристотин сигнали в момента от ред. Излишно е да казвам, агенцията търси начини за по-добро осигуряване на светофарите. Ние сме се познае, че преминаването към CDMA е най-вероятно от масата. вградени Sims , може би?

Крадци щети Южна Африка светофар, да достигнат за сочна вътрешност SIM карти първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари, 2011 08:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink "Гардиън" , Popular Science | източник Mail & Guardian , Joberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар