петък, 21 октомври 2011 г.

Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да кренете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/razer-synapse-2-0-take-your-fussy-gaming-setup-wherever-you-go/:
Икада идите на ЛАН-партија и пронаћи да је узимање превише времена да би своју опрему подесите начин на који ви допада? Вероватно не, нарочито ако имате Логитецх или друге играчки миш који чува подешавања на интерну меморију. Ипак, било би много лакше ако је ваша подешавања су сачувани у облаку и доступни свуда - што је логика која стоји иза Синапсе 2.0. Сви ваши дугме, оса и осетљивост прилагођавања биће на располагању за вас да сруши и коришћење домета компаније периферија ако сте код куће, ЛАН-центру или на послу (после радног времена, наравно.) Услуга је тренутно у унутрашњем бета, али срећни 500 Разер Нага власници ће добити приступ друга бета ако се пријавите на извору линк испод. Ту је и саопштење за штампу - померите се надоле на 5600дпи и кликните на "Реад Море".

Наставити читање Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да кренете

Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да идете првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 14:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Разер | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар