вторник, 2 август 2011 г.

Нокиа и Мицрософт домаћин посебан догађај од 17. августа, обе компаније ће да дају своје завете

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/nokia-and-microsoft-hosting-special-event-august-17th-both-comp/:
Између "случајно" откривања од Сеа Раи , најаве манго уређаја Фујитсу , а мање-него-звездане К2 Нокиа је, није потребно много луда спекулације да претпоставити да Стивен Елоп је прилично жељан дабар у обезбеђивању она ће добити највише из своје новооткривене брака са Мицрософтом у најкраћем могућем року. Тако, слух реч посебан догађај се бацају на почетку Гамесцом , годишња играње конференцији у Немачкој, је свакако добар знак; Према новинским позива послао је данас, странка - која ће се одржати 17. августа - обећања "узбудљиве акције и изненађења", и ми смо прилично сигурни да не значе без мајица. Тако нам се придруже у одређивању шта су ови изненађења, али Вас молимо ... не покушавајте да је тешко.

Нокиа и Мицрософт домаћин посебан догађај од 17. августа, обе компаније ће да дају своје завете првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 17:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор тхеУнвиред | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар