вторник, 2 август 2011 г.

ХП-ТоуцхПад добија свој први Бежично ажурирање: вебОС 3.0.2 доноси унапређења перформанси, неописив радост

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/02/hp-touchpad-gets-its-first-ota-update-webos-3-0-2-brings-perfor/:
То је ударање таласа неколико сати касније него што је обећао, али ХП-ов ТоуцхПад коначно има дуго очекивани вебОС упдате који су рано усвојиоци су буку за. Питате се шта вебОС 3.0.2 доноси мулти-тоуцх табеле? Поред побољшања перформанси и поузданости, такође додаје "побољшану функционалност за неколико вебОС језгро апликације", од којих је већина директно одговори на повратне информације од корисника. Заиста, су "стотине" побољшања обећао, укључујући и учврстило померања у оквиру е-маил апликација, могућност да подесите слику из фотографије у Пхотос апликацију, само укуцајте претраживање у оквиру календара и побољшане аутоцоррецтион контракција. Да, озбиљно. Детаљније Цхангелог вас чека након паузе, и можете да нас обавестите ако ваш звоно је пречку доле у ​​коментарима испод.

Наставити читање кс ТоуцхПад добија свој први Бежично ажурирање: вебОС 3.0.2 доноси унапређења перформанси, неописив радост

ХП-ТоуцхПад добија свој први Бежично ажурирање: вебОС 3.0.2 доноси унапређења перформанси, неизрециве радости првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 02 Апр 2011 01:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Званични кс Палм блог , Палм (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар