понеделник, 26 септември 2011 г.

Гоогле диск коначно могли бити спремни за лансирање, може само да буде ребрандед докумената

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:
Гоогле диск
ГДриве, ГДиск Гоогле Дриве - шта год они називајући га ових дана - долази. Бар према нашим пријатељима преко на ТецхЦрунцх. Услуга није била само гласина, али стварни производ од 2007. Нажалост, иако, она никада није направио је прошао догфоодинг фази. Интерни облак складиштење алатка за Гооглера је дуго очекивани, али у 2010 је изгледало као финални ексер је стављен у сандук, када документи била претворена у импровизовану замену могућност за складиштење било који фајл. Па, Гоогле-диск и даље постоји, а спекулације је да Гоогле документи ће на крају бити ребрандед као диск и преусмерена са не-документи складиштење преселио у први план. Шта више, то је прича да ће доћи до десктопа синхронизацију компоненту, слично као Дропбок. Наравно, слику изнад (са Гоогле-а под покровитељством презентација) и недавно открили помињања Дриве.Гоогле.цом у Хром не значи ништа. Али, ако Гоогле стварно планира да озбиљно овом Цхроме ствар, диск изгледа као природни пратилац услуге. За сада међутим, ми смо само ћемо имати стрпљиво чекати да видимо шта, ако ништа друго, у питању ових најновијих румблингс.

Гоогле диск коначно могли бити спремни за лансирање, може бити само ребрандед докумената првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Оцт 2011 10:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар