неделя, 26 декември 2010 г.

Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers
Xbox Live и системата Ачийвмънт вид преоткриване на високо списък резултат, позволявайки ви да се конкурират с приятелите си, дори когато сте роуминг соло чрез ярък, безплодна пустош. Тя изглежда като Nissan прави почти същото и с листа - но минус bloatflies и supermutants. Тъй като автомобили са пускане в действие на нетърпеливи собственици научаваме повече за точно това, което си Carwings система може да направи и друг трик е чист "Регионално Класиране" страница, къде на шофиране ефективност един водач е класиран срещу други в района. Има бронзови, сребърни и златни медали за грайфери, но ако те покрие онова, с скорост на лентата и само пътуват надолу, може би просто да бъде присъден платинен награда. Какво означава, че сте се? Защо, малко представа за трофей, разбира се. Какво се очаква?

Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти декември 2010 година 15:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник MyNissanLeaf форум | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар