сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг Галаки ИИ први са МХЛ порт за двоструке намене УСБ-а или ХДМИ излаз (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:
Има малу, али битну чињеницу о најновијим Андроид Самсунг-ов водећи модел који се оклизнуо под нашим Радар прошле недеље на Мобиле Ворлд конгресу. Галаксија С ИИ је први смарт телефон на функцију МХЛ порта. МХЛ, као што ћете подсетимо, први пут је објављена у 2008 , као мобилни видео високе дефиниције линк "Стандард" за мобилне уређаје промовисан од стране конзорцијума који укључује Нокиа, Самсунг, Тосхиба, Сони и Силицон Имаге. Тако да, још један мобилни повезати стандардне као и ДисплаиПорт, мини ХДМИ или Лигхт Пеак. У суштини, у облику микро-УСБ прикључак МХЛ на бази Галаки ИИ функције интерне кола која препознаје УСБ или МХЛ импеданса, а затим се аутоматски пребацује телефон у УСБ / пуњења или МХЛ Аудио / Видео / пуњење режима. Специјална 5-жица микро-УСБ ХДМИ кабл вам омогућава да шаљете видео и аудио постојећим ХДМИ опремљена приказује. Нажалост, ТВ неће наплаћивати Галаки ИИ током репродукције, осим ако убаците телефонски адаптер за пуњач између ГСИИ и ТВ или сачекајте МХЛ омогућена телевизоре да почне испорука касније ове године. Једном повезан, онда можете да користите ТВ ХДМИ-ЦЕЦ компатибилан даљински за навигацију и контролу Галаки ИИ медијима интерфејса. ГСИИ је само први МХЛ уређај са пола туцета телефони, најмање једна таблета, као и неколико телевизора долази овог лета. Више детаља су доступни у видео интервју после паузе.

Наставити читање Самсунг Галаки ИИ први са МХЛ порт за двоструке намене УСБ-а или ХДМИ излаз (видео)

Самсунг Галаки ИИ први са МХЛ порт за двоструке намене УСБ-а или ХДМИ излаз (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 02:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Цхарбак (ИоуТубе) | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар