сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг Цаптивате ажурирање Фроио везана за сутра, 24. фебруара (ажурирање: ХТЦ Арија ажурирање долази "ускоро")

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Један од лажних аларма је довољно лоше, али два ће бити позитивно зло, зар не? Ми смо опрезно оптимистичан да је Самсунг и АТ & Т су озбиљни овај пут о постављању Цаптивате је упдате за андроид 2,2 од сутра, још један корак у Семи дуго, извучен пут до добијања свих својих обећао Галаки надоградње из врата. Сигурни смо да су власници ће цене неких једноставних задовољстава у животу да Фроио (и Медењак власници) дошао да узме здраво за готово као да може да се креће са спољним апликацијама за складиштење ... и то је све даље само неколико сати. Да ли осећате узбуђење?

Исправка: У Оффициал Фацебоок Видео управо поставио , АТ & Т наводи да је већ у процесу тестирања Фроио надоградња за ХТЦ Арија , као и - и то би требало да долази "врло ускоро".

Самсунг Цаптивате ажурирање Фроио везана за сутра, 24. фебруара (ажурирање: ХТЦ Арија ажурирање долази "врло брзо") првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 11:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ ГалакиСсуппорт (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар