сряда, 23 февруари 2011 г.

"Мини" црвених очију универзални даљински покреће апликацију на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/redeye-universal-remote-launches-mini-app-on-itunes-for-users/:
"Мини" црвених очију универзални даљински покреће апликацију на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији
Да ли сте знали да су црвене очи не директно узрокована недостатком сна, већ од сувоће и иритације узроковане једноставно остављајући их отворити за предуго? Док размишљају да бомба, ако сте били губи сан покушава да схвати своју Редеие универзални даљински систем компанија која стоји иза система, ТхинкФлоод, има нешто за вас. Постојећа решења омогућавају корисницима да креирају активности које укључују и контролу уређаја истовремено више, али је нови "мини" апликацији сада доступан у Апп Сторе- који увелико олакшава, "уређај фокусиран" приступ делује више као основни универзални даљински. То није тачно како бисмо се одлучите да користите наше $ 49 ИЦ адаптера , али ако сте толико склони овај довнлоад треба да понуди више снаге да се не-моћ корисника.

Наставити читање 'Мини' апп универзални даљински покреће Редеие на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији

лансира 'Мини' црвених очију универзални даљински на иТунес апликација за кориснике који желе нешто једноставније првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 10:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар