четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Нюйоркския университет професор изненадващо премахва фотоапарата от задната част на главата си, позовавайки се на болката и неразположението на Lifecasting

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Е, това не е изненада. Нюйоркския университет професор / художник Wafaa Bilal е АБ emovable камера монтирани в задната част на главата си чрез хирургически имплантирани титан номер, за да му помогне със своя Lifecasting . Оказа се, че камерата предизвика приличен размер на болка, причинена от тялото си за отхвърляне на чуждо тяло - отново, не е голяма изненада там. Bilal, обаче, изглежда доста unfazeed, и обеща да продължи усилията си за проект, който той казва, е "коментар на недостъпността на време и невъзможността да се улови памет." Независимо, ние предполагаме, че той просто е искал да бъде известен като човек, който има камера имплантирани в задната част на главата му, и това е добре от нас.

[Снимка: Брад Farwell ]

Нюйоркския университет професор изненадващо премахва фотоапарата от задната част на главата си, позовавайки се на болката и неразположението на Lifecasting първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти фев. 2011 14:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gearlog | източник NBC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар