четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Olympus E-PL2 Micro Four Thirds камера сега корабоплаването, Кореспонденция все още ни е бръмчене

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/olympus-e-pl2-micro-four-thirds-camera-now-shipping-penpal-stil/:
Право на реплика, Olympus "късно участник в света на Micro Four Thirds сега корабоплаването. Само месец след получаване на своя официален представи на CES , на E-PL2 е окончателно поемане на E-PL1 . Освен от ISO диапазон доливане на най-6400, 3-инчов LCD задно, слот за SDXC, RAW подкрепа изображение и ултрамодерен порт за аксесоари, този човек е също напълно съвместими с Кореспонденция устройството Bluetooth. За тези, които не знаят, че позволява снимките да бъдат споделени и качени в движение, докато си BT-поддръжка, 3G-смартфон е готов до теб, въпреки че изглежда така, сякаш камерата сама победи каза аксесоар на пазара. Камерата е твое за предприемането на $ 599.99 (в комплект с ED M14-42mm f3.5/5.6 вариообектив) при източника линковете по-долу.

[Благодаря, Том]

Olympus E-PL2 Micro Four Thirds камера сега корабоплаването, Кореспонденция все още ни е бръмчене първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 год 04:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Олимп , Amazon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар