четвъртък, 10 февруари 2011 г.

WiFi само за Motorola Xoom таблетка неговия FCC мито, сребро версия забелязан в Дубай (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/wifi-only-motorola-xoom-tablet-does-its-fcc-duty-silver-version/:
WiFi само за Motorola Xoom таблетка неговия FCC мито, сребро версия забелязан в Дубай (видео)
Чухме някои странни доклади през уикенда, че 3G Motorola Xoom таблетки не могат да бъдат продадени, освен ако не сте си купили поне един месец на безжичен пренос на данни. Това, плюс охкане-индуциращи 800 $ MSRP, със сигурност като част от потенциалните купувачи един мъничък късче на пауза. Това може да помогне. Преминаването на кабели на Федералната комисия по комуникациите е това, което изглежда е само WiFi-версия на Xoom, наречена "безжичен таблетка с вграден WLAN." Това е липсата на 3G радио е така, освен Мото е друг трик си ръкав, това вероятно е това. Очевидно всички спекулации относно цените би било много ... спекулативен характер, но тук е да се надява, че принудително кацане на вода модем носи това нещо за определяне на Бенджамин, или така. Също така забелязан, като този път в Дубай, но и вградени по-долу, е сребърен вариант на Xoom, спортни обратно в два цвята, които ще допълват добре си Casio данни банка гледате калкулатор. Нито дума дали ще получим, че на тези брегове, но се надяваме това. Разнообразието е, скъпи читатели, подправката на живота.

Продължавам четене WiFi само за Motorola Xoom таблетка неговия FCC мито, сребро версия забелязан в Дубай (видео)

WiFi само за Motorola Xoom таблетка неговия FCC мито, сребро версия забелязан в Дубай (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 07:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink безжична доброта | източник FCC , т-пауза | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар