вторник, 25 януари 2011 г.

Китай карта на света понастоящем предоставят карти и POI, в рамките на Великата стена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Китай карта на света е това, което се случва, когато Google Карти отива социалистическата
Кой се нуждае от държавно спонсорирания онлайн услугата карти? Защо Китай , разбира се. Ние знаем, че специално правителството не е точно доверие на Гугъл и кой знае колко далеч заблуда си Google Maps услуга може да доведе тези впечатлителен граждани. Така че сега има карта на света, създаден от държавата, бюро за геодезия и картография и се приемат за "автентични, достоверни и единни." Услугата е вън от миналата година, но едва наскоро загуби своята бета маркер. Прекарахме няколко минути кликване се и тя със сигурност изглежда разумно изчерпателна, предлага карта и сателитна мнения плюс 120 хиляди POIs и дори 3D изглед някои градове, което може да направи, намери начин да се рова на KIRF всички, че много по-лесно.

Китай карта на света понастоящем предоставят карти и POI, в рамките на Великата стена първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари, 2011 год 13:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телематика новини | източник Карта на света | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар