вторник, 25 януари 2011 г.

Nokia е пропускам MeeGo устройството наподобява двуядрени ST-Ericsson U8500 позоваване платформа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/nokias-leaked-meego-device-resembles-dual-core-st-ericsson-u850/:
пропускам образ на вчерашния на предполагаемо таблетка Nokia устройство, изглежда, че са били по-информативни, отколкото първоначално смятат, че тя да бъде. Орел очи член на форума по на Mobile-Review е забелязан на приликата между него и препратка платформа за -Ericsson, ST U8500 система-на-чип. Последно се чу, че малко електростанция е действал чифт 1.2GHz ARM Cortex-A9 ядра , така че да ни извините, ако открием, перспективата на това управление следващия флагман на Nokia доста вълнуващо един. Можете да видите видео от референтната въпросното изделие след почивката - тя завършва на вкусни и недвусмислено твърдението на ST-Ericsson представител, че Nokia е подписала да достави U8500 в предстоящото устройство. Имайте предвид обаче, че видеото е от ноември миналата година и ние все още не знаем със сигурност, че шисти Nokia по-горе е неговата MeeGo стволови или просто прототип. Така или иначе, U8500 се очаква през смартфони в един момент през първата половина на тази година, което един вид се вписва пътна карта на Nokia, нали?

[Image Credit: Cor72z ]

Продължавам четене на Nokia изтече MeeGo устройството наподобява двуядрени ST-Ericsson U8500 позоваване платформа

Nokia е пропускам MeeGo устройството наподобява двуядрени ST-Ericsson U8500 позоваване платформа първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари, 2011 08:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Mobile-Review форуми , Charbax (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар