вторник, 25 януари 2011 г.

Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/second-gen-apple-peel-520-caught-on-video-doing-gprs-looking-li/:
Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4
Миналата година Apple Peel 520 се обърна си лаптоп лампа в един iPhone - най-вече, приемане на СИМ-картата и ви позволява да изпращате и приемате повиквания, текстове, и дори хвърли малко повече живот на батерията пътя си. Сега ние не търсим на следващото поколение уред и, което със сигурност изглежда много по-лъскав и по-малко обемист от предходния модел - от разстояние може да бъде объркан за iPhone 4. Тази версия също така позволява използването на GPRS данни, както можете да видите демонстрира във видеото по-долу. Не бе споменато цена и достъпност все още, но единици преглед се казва, че на път към други сайтове на училища, за да приеме, че телефона - или IPod така да се каже.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4

Второ поколение на Apple Peel 520 уловен на видео правиш GPRS, гледам като iPhone 4 първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти януари 2011 година 12:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник Yosion | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар