вторник, 25 януари 2011 г.

Panasonic Lumix отприщва ZS10, ZS8, FX78 и TS3 камери точка-и-снимай

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/panasonic-unleashes-lumix-zs10-zs8-fx78-and-ts3-point-and-sho/:
Мисълта Panasonic Lumix беше направено отключване точка-и-стрелям за малко? Нас също, но очевидно на компактния забавно камера не е свършила. Да, в допълнение към осем го пуснат по-рано този месец на CES , компанията разполага с четири нови за очите ви само тази вечер. Разбира се, ние имаме всички важни детайли и няколко гланцирана снимки по-долу. О, и ако това не е достатъчно за вас, винаги може да удари почивка за пълното прессъобщения.
  • До първи две нови мощни стрелците присъедини към семейството ЗС: на DMC-ZS10 и DMC-ZS8. Подобно на предишните камери ЗС , 14.1 мегапиксела ZS10 има 24милиметър ултра-широк ъгъл и 16х оптично увеличение Leica обектив, записи 1080p видео и спорта на три-инчов сензорен LCD дисплей. Спецификациите със сигурност впечатли, но Panny е също така се надява да приемете си режим 3D Photo сериозно - създаване може да доведе до "реалистични 3D снимка", като 20 последователни снимки и наслагване на най-добрите две. Естествено, изображения могат да се видят на някоя от 3DTVs Viera . В ZS8 спортни повечето от тези характеристики, но съкращения до само 720p запис. Нито дума за цени на тези две, но те трябва да е в магазините през март.
  • Подобно на своя брат FX75 , DMC-FX78 на е всичко за Full HD. Опаковане на Leica двадесет и четири мм широкоъгълен обектив, на 12,1-мегапикселова FX78 може да записва изцяло 1920 х 1080 резолюция на видео в AVCHD. Но след записване характеристики, Panasonic е подобрила с 3.5-инчов сензорен Smart, които основно ви позволява да контролирате всички функции на камера - автофокус, мащабиране, възпроизвеждане и т.н. - с, както знаете, само с едно докосване. Подобно на камери ЗС, на FX включва режим 3D Photo. Както може би се досещате, не цена още на това лошо момче, но той ще дойде в черно, златно и бяло през март.
  • Не на последно място е здрав TS3. Подобно на DMC-TS1 , на 12,1 мегапиксела стрелецът е напълно водоустойчив, да не говорим за удар, замръзване, и прах. Да, това е толкова защитени, тъй като те идват, и хвърлят в това, че той съдържа компас, висотомер, барометър и и до голяма степен да прекарат това нещо се за тон на други съоръжения. Като действително закрити врати, TS3 не звучи твърде занемарено или - може да записва видео 1080p, опаковките на 3D режим, и се гордее с 28милиметър широкоъгълен обектив Leica. Не, не ценообразуване, но тя ще се присъединят към останалите през март.

Галерия: Panasonic Lumix ZS10 и ZS8


Галерия: Panasonic Lumix FX78 и TS3

Няма коментари:

Публикуване на коментар