вторник, 25 януари 2011 г.

Toshiba представи първия промишлеността 1.8-инчови твърди дискове с части за свързване LIF SATA

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/toshiba-introduces-industrys-first-1-8-inch-hard-drives-with-li/:
Никога не удряйте Toshiba за не изпомпване на малко момче. Е, освен ако не сте производство microSATA-базирани 1,8-инчови твърди дискове. Тош току-що разкри най-новия си линия PMP-приятелски твърди дискове, с първия в бранша 1.8-инчов единици се емитират с ниско съдържание на вмъкване сила (LIF) SATA конектори. Те са предназначени за използване в мултимедийни плейъри, таблети и почти всичко останало, което може да се побере в дланта на все по-изпотяване страна, с 160GB, 200GB и 220GB модели са на разположение. Ние сме казали, че те надминат 2,5-инчови устройства по отношение на вибрациите стабилност, нисък разход на енергия и тиха работа, както и цялата партида включва 16 MB буфер и изисква само 0,35-ват да работят на ниска мощност бездейства. Целият пакет мерки, само на 5 - х 54 - х седемдесет и един мм, а информация за цените и не е лесно достъпна, проби ще се ръководи, за да производители на продукти или следващия месец.

Продължавам четене Toshiba въвежда първата промишленост 1.8-инчов твърд диск с SATA конектори LIF

Toshiba представи първия в бранша 1.8-инчов твърд диск с SATA конектори LIF първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 22:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Бизнес Wire | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар