вторник, 25 януари 2011 г.

Тенеси Webb училище прави iPads задължително, все още гледа на бележка за движение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/tennessees-webb-school-makes-ipads-mandatory-still-looks-down/:
Видяхме Kindle DX провалят като учебник алтернатива, но IPAD манифестации все напред като пионер на безжичните образование. Или поне така изглежда, все пак. Този път на таблетката си поставя забележителности на частно училище в Ноксвил, Тенеси, където всички ученици от четвърти до 12 клас ще се изисква да носи iPads започва през август. Уеб Учениците могат или да предоставят на своите собствени естествени или лизинг на WiFi-единственият модел за $ 20 на месец. Също като администратори на Seton Хил университет , на хора в училище Webb видите IPAD като евентуален заместник на традиционните учебници, както и като средство за интерактивно обучение. Ние изрази скептицизъм ни за по-училище IPAD тенденция преди , и докато ние все още се чудя колко ефективно средствата могат да бъдат в класната стая, ние сме заинтересовани да видим как това нещо се оказва. Вие знаете, ние обичаме Орегон пътека и всичко, но не днешните студенти заслужават да видят повече от pixelated Trailblazers умира на цифрови дифтерия?

[Благодаря, Йордания]

Тенеси Webb училище прави iPads задължително, все още гледа на бележка за движение първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти Януари, 2011 08:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Wistv | източник Уеб училище на Ноксвил | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар