вторник, 25 януари 2011 г.

Samsung Galaxy S Бягство хмел в Южна Корея, включва TV док за забавление на голям екран

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/25/samsung-galaxy-s-hoppin-hops-to-south-korea-includes-tv-dock-fo/:
Южна Корея превозвач SK Telecom е плащане новата си Galaxy S Бягство от Samsung като "смартфон, който може да служи и като телевизионна приставка", но в действителност, това е основно един Android телефон точно както всеки друг в Сами е стабилна, с 4 - инчов AMOLED Супер дисплей - голямата разлика е, че той идва в пакет с док, че кабели до вашия дом телевизията и ви позволява да гледате видео стрийминг на разстояние от компанията нови развлечения Бягство услуга или по пътя или в уюта на вашия La- Z-Boy. Филмите ще се показват навсякъде от 1000 до ₩ 3500 - 89 цента до $ 3.12 - което не е лошо, всички неща предвид. Останалата част от спецификациите на телефона са стандартни такси в този момент: 1 GHz процесор колибри, Android 2.2, с 5-мегапикселова камера, WiFi и Bluetooth 3.0 допълват пакета. Виж, за да започне тази седмица.

Samsung Galaxy S Бягство хмел в Южна Корея, включва поставка за телевизор на екрана забавно голям първоначално се появи на Engadget на Вто, 25-ти Януари, 2011 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Корея Хералд , Akihabara News | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар