четвъртък, 6 януари 2011 г.

сложни CXC Sennheiser е 700 микрокапсули ту три нива на шум, TalkThrough функционалност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/sennheisers-sophisticated-cxc-700-earbuds-tout-three-levels-of/:

Sennheiser има нещо за тръс на дразнещото сетивата нови изделия по време на годишната потребителска електроника, а тази година се оказва по-различно в това отношение. Аудио специалист наскоро въведе един от най-пълнофункционален слушалки сме виждали в доста известно време, с CXC 700 похвала не един, не два, а три нива на шума. В ултрамодерен NoiseGard / л технология digita дава на собствениците на Trifecta шумоизолиращ профили, като всяка една оптимизирана за нещо по-различно. Всъщност, ние няма да позволя Senn направи обяснява тук:
"Режим 1 поглъща с ниска честота, по-специално шум (100 до 400 херца), като например шум от двигателя от влакове, автобуси или малки пътнически самолета. Режим 2 се фокусира върху анулиране шум в средносрочен честотен диапазон (от 400 до 3000 херца), който е , причинени най-вече от климатичните инсталации в големи пътнически самолети или офис сгради. Режим 3 има особено широк честотен диапазон (от 100 до 3000 херца), и съчетава шумоизолиращ ефект в средно-и-ниско честотните обхвати. В резултат , фоновия шум, с различни компоненти, шум, като това се случва на летища, жп гари и метростанции, може да бъде ефективно потиснати, макар и с малко по-ниска шумоизолиращ резултати, отколкото в първите два режима. "
В случай, че не е достатъчно да те убеди, които те предлагат с честотна лента от 20Hz до 21 000 Hz, и те ще функционират добре (макар и без шума), дори ако си AAA батерия килове свърши. Контролите са вградени в кабели, а потребителите са в състояние да активирате функцията TalkThrough ако те предпочитат да проведе разговор с някого, без действително премахване на техните слушалки. Освен това, се сменят след профили NoiseGard и активиране на функцията TalkThrough са посочени от двете подава звуков и визуален сигнал. Компанията ще бъде връщането на тези с 4.5-дълги крака кабел, по време на полет адаптер, адаптер 6,35 мм жак, малка чанта за носене и покровител диафрагмата, като продажбите да започнат по-късно този месец за около $ 320.

Продължавам четене сложни CXC Sennheiser е 700 микрокапсули ту три нива на шум, TalkThrough функционалност

сложни CXC Sennheiser е 700 микрокапсули ту три нива на шум, TalkThrough функционалност първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари, 2011 00:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар