четвъртък, 6 януари 2011 г.

Canon PIXMA MX882 ръце "за:" всичко в едно "с великите сили

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/canon-pixma-mx882-hands-on-an-all-in-one-with-superpowers/:
Принтери често не ни се горещо и труда, но Canon е PIXMA MX882 със сигурност ни е заинтригуван. В основната схема е, че с двойна функция панел отпред, който съчетава 3-инчов LCD с уникален набор от бутони, които са динамично показва по-долу, че се променят в зависимост от това какво функция, която се опитвате да отворите. Например, когато отидете да изпрати факс, те се превръщат в клавиатура, както и промяна на други, свързани с бутоните, ако искате да копирате или сканиране. На всичкото отгоре, тя има подкрепа за IOS и Android Canon печат на снимки приложения, както и вграден WiFi и Ethernet. За да се подслади на сделката, тя има двустранно сканиране и възможности за печат, заедно с пет отделни касети с цветен печат, така че ако тече от от един цвят, не е нужно да се замени цялата работа. О, не сме се спомене, че струва по-малко от $ 200? Да, ти, че беше добро.

Canon PIXMA MX882 ръце "за:" всичко в едно "с суперсили първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти Януари 2011 02:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар