четвъртък, 6 януари 2011 г.

Nyko на CES 2011 игрални периферна състав: Intercooler КС, Perfect Shot Pro, и по-

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/nykos-ces-2011-gaming-peripheral-lineup-intercooler-sts-perfe/:
Щипка игра тук по време на годишната потребителска електроника? Да, ние ще взема това. Nyko е просто разкри количка пълна с нови стоки на порите в продължение на година издание на шоуто, и чувството, че PlayStation Преместване на собствениците ще бъде особено доволен от това, което предлагат. За PS3, инвентар разкри, че си Raven стандарт и Raven алтернативни контролери корабоплаването сега за $ 34,99 на парче, както е в 2 - / 4-портов зарядно устройство. Преминаване към по-нови стоки, Power Shot за Move е ултрамодерен пушка закрепване (вижда по-горе) за игра на Sony за игри за движение, с MSRP, че не е съвсем окончателен и очаква Премиера на март 2011 година. Освен това, има пистолет като Perfect Shot за Move (също доставка през март на цена, която е TBD), и ако търсите подобно таксуване решение за вашия Xbox 360, основно плащане S ще направи точно това за $ 24,99.

Комично достатъчно, тази година отбелязва завръщането на скандалната охладител, но се надявам на версията КС няма да доведе до вашия Xbox 360 S да отидете в дим . За тези, които обичат да поемате рискове, тя ще удари на дребно през следващия месец за $ 19.99. Закриване нещата е Perfect Shot Pro за Wii, която е преработена версия на оригиналния Perfect Shot, че функцията вибрация подкрепа, той ще кораба през април за правото около $ 20. Ръководителят на миналото на почивка за пълната информация, или да прекара няколко скъпоценни минути копаят в окото бонбони по-долу. Или и двете.

Продължавам четене Nyko на CES 2011 игрални периферна състав: Intercooler КС, Perfect Shot Pro, и по-

Nyko на CES 2011 игрални периферна състав: Intercooler КС, Perfect Shot Pro, и по- първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти Януари 2011 06:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар