четвъртък, 6 януари 2011 г.

Razer Суичблейд: 7-инчов джоба игри удари понятието съзнанието ни шест начина, от неделя

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Най-красивото нещо, което да излязат на CES 2011 ? Шоуто не е свършила, но ние сме страхува да каже, че Razer е Суичблейд е устройството, за да победи. Преди да отидете да си се надява, ние трябва да (за съжаление) посочват, че това тук преносими игри е само концепция, но като се има предвид, че на Toshiba Libretto W105 стигнал до магазините ( ако е само за една минута ), ние се надяваме и се моли, че Суичблейд да намерите своя път към производствената линия. Малко се знае за самото устройство, но Razer го е представял с помощта на чифт 7-инчов дисплей мултитъч, както и слой от тактилни, динамични ключове на по-ниската екран. Много прилича на Optimus Maximus от недалечното минало, тази клавиатура ще даде възможност на геймърите да поставят под различни екрани в зависимост от заглавието, и дори в рамките на една игра, можете да си представите ключове се измества към сметка за различни POVs, нива, сценарии и т.н. Вътрешно, понятието се основава около Intel Atom процесор, но това не е дума от това какъв вид GPU ще работи заедно с него. За съжаление, на Razer не желае да говори пай в най-небе подробности, когато става дума за цена и освобождаване, но ако четири милиона коментари появи под просия и писменото становище на компанията да се възползвам от търговски ...

Продължавам четене Razer Суичблейд: 7-инчов игри концепция удари джоба съзнанието ни шест начина, от неделя

Razer Суичблейд: 7-инчов джоба игри удари понятието съзнанието ни шест начина, от неделя първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари 2011 11:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар