четвъртък, 6 януари 2011 г.

GM инвестира $ 5 милиона Купата, казва безжична таксуване начело на Volt през 2012 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/gm-invests-5-million-in-powermat-says-wireless-charging-headed/:
GM може да подаде заявление за банкрут през 2009 г., но много се е променило оттогава. GM е рисков бранш сега очевидно има достатъчно пари в банката да се откаже от пет милиона на мулти-годишен търговски сделки за зареждане технологии Купата на безжични . Условията на сделката GM даде възможност да превърнат своята инвестиция в капиталов дял в рамките на първите шест месеца и предоставя на GM изключително използване на технологии Купи за една година в превозни средства в световен мащаб. След това Volt се отвори за един от първите автомобили, получаващи нови технологии и прототипи версия с възможност за таксуване тепиха в предната конзола и задната седалка ще бъде показан тази година на CES. Въпреки това, автомобилът не е сигурен за това какво другите модели ще получат Купата ъпгрейди. Мики Блай, лидер на електрически усилията на GM кола развитие, заяви обаче, че първоначалните тестове, не разкрива никакви значителни проблеми с пренасянето на технологии в превозните средства, което води GM да стреля за стартиране на търговски интеграции по някое време през 2012 година. Автомобилният производител не е забравил си инвеститор и се надява обаче други производители ще се присъедини към безжична таксуване банда, за да се понижат разходите след тяхната изключителна срок изтича.

GM инвестира $ 5 милиона Купата, казва безжична таксуване начело на Volt през 2012 г., първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти януари, 2011 02:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! новини | източник Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар