понеделник, 24 октомври 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: квантној левитације, Зомби-Покреће Вертикалне фарме и Мацкуариумс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/23/inhabitats-week-in-green-quantum-levitation-zombie-powered-ve/:
Алтернативни превоз критиковао ван у будућности ове недеље као ДеЛореан открио планира да представи потпуно електрично возило у 2013 и Ричард Брансон најавио званично отварање Вирџин Галактик Гатеваи свемирску луку . Истраживачи такође развио следеће генерације квантне левитације технологију која би могла довести до пливајуће возила, а ми смо приметили облак концепт балон који уздиже кроз небеса. Такође вас је довео ексклузивни интервју са Освета Елецтриц Цар директор Крис Пејн , а ми смо заједнички процурела брошуру са спецификацијама на Тоиотин нови Приус Ц .

Обновљиви извори енергије такође порасле у правцу више одржив сутра је јапански тим Токаи је заузео прво место у Светском Соларни изазов и Аппле поднео низ патената за следеће генерације соларне технологије . У међувремену Фацебоок је најавио планове за лансирање нова апликација енергетске ефикасности у 2012 и покренули смо такмичење где можете освојити један од 25 600 долара ревизије кући енергије . Такође приказао смо диван скуп сателитске фотографије моћи светске линије, а пошто је Ноћ вештица на путу, ми вам донели Зомби-Покреће Вертикална фарма дизајнирана да задржи своје становнике безбедан од живих мртваца.

Говорећи о Ноћ вештица, ове недеље смо делили упутства за израду уради сам картонска кутија робота костим , а ми смо покренули наш 2011 Зелена Посветити Костим конкурс за децу . Такође вас је довео неколико дешавања из области еко текстила - материјал који поправља своје пара и сузе и јапанска компанија која рециклира стари грудњака на власт генерише горива . На крају, приказао неколико клизав развоја у воденом технологије: уље Скиммер да чисти изливање четири пута брже, вештачки мишић који би могао једног дана покрене наноботс кроз тело, као и необична сет " Мацкуариумс "направљен од Аппле иМацс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар