понеделник, 24 октомври 2011 г.

Стив Џобс: "Дивим се Марк Зуцкерберг За не продаје Оут"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/frl-pXlILk0/:
Steve Jobs 60 Minutes

60 минута разговора са Стив Џобс биограф Валтер Исаацсон је горе на Веб-у, али један од најзанимљивијих делова Оуттаке да није успео да у телевизијском сегменту. У њему, чујемо Стив Џобс говори о својим ривалима директно од неких снимљених интервјуа Исаацсон је. Док је био Послови пропада у својој процени Гоогле и Мицрософт, он је изразио поштовање за Фацебоок и оснивач Марк Цукерберг.

"Ми говоримо о друштвеним мрежама у множини", рекао је Послови Исаацсон ", али не видим никога осим Фацебоок-тамо. Само Фацебоок Они доминирају ово. Дивим Марк Зуцкерберг. . . да не распродају, јер жели да направи компанију. Дивим се да је много. "

Он нема такве лепе ствари да кажем о Гоогле или Мицрософт. Био је љут на Гоогле-за оно што је видео као покушај да копира иПхоне са Андроид. Али, када је постао генерални директор Лари Пејџ Послови договорили да се састану са њим да му дам неки савет: Немојте бити као што је Мицрософт са производима широм мапу, фокус. И не покушавајте да се превише лепо као генерални директор.

Послови "однос са Бил Гејтс иде уназад најдаље и најкомпликованије. Али, два пионира ПЦ ере срео једног последњи пут пред крај живота Послови "и разговарали неколико сати. Гејтс је рекао Послови који је доказао свој модел контроле компјутерских производа од почетка до краја радова. А Послови рекао је да је Мицрософт-ов модел лиценцирања се оперативни систем другим произвођачима радио је као добро.

Тек касније Гејтс се односе на Исаацсон: "Оно што нису рекли Стив је да се само ради када имате Стив Џобс." Када Исаацсон питање посла, ако је стварно мислио Мицрософт модел ради, Џобс је одговорио: "Да, то ради , али само ако вам не смета што јебани производа. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар