петък, 11 март 2011 г.

Иахоо Маил добија ИМАП-Патцх Виндовс 7 Телефон податке потрошњи ухвати паузу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/yahoo-mail-gets-imap-patch-windows-phone-7-data-consumption-cat/:
Иахоо је везана пре неколико недеља, као кривац иза претеране употреба података о оперативном систему Виндовс 7 Телефон уређаја, слање далеко више информација у одговорима на захтеве из телефона него што је потребно - не стварно страшно за оне на неограниченом података планова, али легитимни разлог за забринутост, ако имате вишак података капа и да бринете о томе (као све више и више корисника на АТ & Т, да ових дана). Па, испада Иахоо је отишао напред и ажурирају своје ИМАП серверима у неком тренутку у последњих неколико дана, фиксирање проблема и више или мање брисање прождрљивом гобблинг килобајта. Ако не користите МСН ... Па, ово је мало брига, али за остатак од вас - да ли сте на Виндовс телефона, иПхоне, или прилично много било шта друго са ограниченом кашика - то би требало да буде музика за ваше уши.

Иахоо Маил добија ИМАП-Патцх Виндовс 7 Телефон податке потрошњи ухвати паузу првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 23:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце У оквиру оперативног система Виндовс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар