петък, 11 март 2011 г.

СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, никада не долази тхумбстицкс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/sony-xperia-play-hits-the-uk-on-march-31st-thumbsticks-coming-n/:
СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, никада не долази тхумбстицкс
Читаоци у Британска империја спремите се за Сони Ерицссон с Британији маркетиншку кампању икада највећи. То је у води-до ослобађање Кспериа Пусти , телефон који смо били у вези слуха за тако дуго да бих нам је потребна прилично шокантно реклама да нас добију све узбуђени поново. Можете осећати другачије, ипак, тако да означите своје календаре за 31. марта. То је крај месеца и спада у лепо са " крајем марта "реч бисмо чули за другде у свету, иако је то страшно касни. Што се тиче где можете да га купите, то је рекао да "сви мобилни оператери и мало" ће имати, тако да не би требало да лутају далеко. А, са шест утакмица унапред инсталиран, можете чак и треба да се прилично добро опремљен да убије остатак тог четвртак.

СОНИ Кспериа Играј хитова у Великој Британији 31. марта, тхумбстицкс долази никада првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 11. Мар 2011 12:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МЦВ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар