петък, 11 март 2011 г.

Бридгелук Силицон ЛЕР може да значи светлу будућност ССД осветљење

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/bridgelux-silicon-led-could-mean-bright-future-for-solid-state-l/:
Док су демократе и републиканци препирке око будућности сијалице са ужареним влакном , Ливермор компанија је произвела ЛЕД који тврде може да доведе до светлије, више приступачне чврстог стања осветљења. Растућа галијум нитрид на ниске цене силицијумске Сарма, за разлику од типичне Саппхире и силикон карбид подлоге, компанија је остварила излаз 135лм / В (лумена по вату) са бојом корелацији температуру 4730К - сјајније од било ког приступачне ЛЕД расвета решење смо икада видели. Наравно, ово није први пут да ефикасност овог нивоа је постигнут, а ми смо ипак да видимо практичне примене, али ако је Бридгелук бројеви су у праву, то може да значи 75 одсто смањење у ЛЕД трошкова производње. Компанија очекује технологију да се пробије до реалног светла свет у наредне две до три године - можда до тада узбудјење због перчин сијалице ће имати населили мало. Енлигхтенинг ПР после паузе.

Наставити читање Бридгелук силицијума ЛЕР може да значи светлу будућност ССД осветљење

Бридгелук Силицон ЛЕР може да значи светлу будућност ССД осветљење првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 00:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПхисОрг | Соурце Бридгелук | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар