петък, 11 март 2011 г.

Питајте Енгадгет: Бест Хоме бацкуп решење?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/ask-engadget-best-home-backup-solution/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази нам од Мајкла, који изгледа да имају потешкоћа спава без пристојан бацкуп решење у својој кући. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Прошло је 6 година од последњег Питајте Енгадгет чланак о најбољем бацкуп решење кући. Да ли је добар ажурирање још ту и? Је за ПЦ, морам да будем у стању да искључите чврсти диск и укључите га у, и пронађите фолдера као на мој главни рачунар Хвала! ".
Почетна бацкуп решења су дошли дуг пут током година, али има један који такође фунтионс као конвенционални екстерни диск смањује опције донекле. Ми смо ово погађање колега је у потрази за нешто више личи на Цлицкфрее диск, а не 5-баи НАС, тако да ако имате било какве препоруке у тој области, коментари испод виче 'Ем Оут у.

Питајте Енгадгет: Бест Хоме бацкуп решење? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 23:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар