петък, 8 юли 2011 г.

АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Боље бити сигурни Дарн АТ & Т услуге преноса података је солидан у врату од шуме пре него што скок, али ако сте успели да преживе ово дуго без УСБ донгле ВВАН ... добро, ево ти онда санса да расту много више повезан са пријемно поштанско сандуче. Ма Белл је управо издао свој најновији УСБ модема, УСБЦоннецт снага 4Г. По цени веома укусне $ 0.00 са двогодишњи уговор (или $ 89.99 равно-уп), Хуауеи изграђен штап подржава "4Г" превозника (читај: ХСПА + ) услуга и нуди мицроСД слот за сваки случај. Занимљиво је да АТ & Т омогућава корисницима да купују ово са постпаид и препаид опција, и наравно, роминг података је доступан у више од 200 нација за оне који су луди довољно да плати за то . Ако идете постпаид, добићете 5ГБ података за $ 50 / месечно, а припејд купци могу изабрати 100МБ за $ 15 (дан пакет), 300МБ за $ 30 (недељно паковање) или 1ГБ за $ 50 (месечно пакет). То ће радити и са Мац и ПЦ платформе, а требало би да буде на полицама продавница од 17. јула.

Наставити читање АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору

АТ & Т лансирао УСБЦоннецт снага 4Г УСБ модема, нуди га за Зилцх по уговору првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 13:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хот Хардвер | извор АТ & Т | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар