петък, 8 юли 2011 г.

Ултравидебанд технологије може повезати своје тело да лекари, доносе Трицордерс на маинстреам

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/ultrawideband-tech-could-connect-your-body-to-doctors-bring-tri/:
"Експериментални Карактеризација УВБ канал за мреже површине тела" академски папир неће преобликовати ваше ментално стање, али то је зато што академских радова су ретко под називом "ОМГ. Трицордерс ! '. Тим научника на Орегон Стате универзитета испитали ултравидебанд технологије да бисте видели да ли је у стању да преноси огромне оптерећење података потребних за праћење људско тело. Замислите да је, ако вам срце стопа се прати на сат, паметних фластера испитати свој ниво инсулина у крви и повратне информације-панталоне мере ваше одговоре мишића, све посматра на форуму од стране лекара. Нажалост не можете да журе да своје најближе болнице и захтев да се жичане са неким Кс награду - победнички комплет - постоји неколико препрека да се превазиђу пре него што можете да ефикасније објавимо вашу телесне функције на Твиттер. Пренос је морао бити линија визуре и енергетске потребе су сувише велика за ручни уређај. Ипак, имајући у виду како софистицирану мрежу технологија ће бити када је усавршио, немојте се изненадити ако цивилизације зауставља се када Земљотрес је проведена у вашем темпоралног режња.

Ултравидебанд технологије може повезати своје тело да лекари, доносе Трицордерс на маинстреам првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 00:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Информације Недеља | извор Хиндави | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар