петък, 8 юли 2011 г.

ИоуТубе Космички Панда експеримент додаје тамнија корисничког интерфејса, много пљују и нокте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/youtube-cosmic-panda-experiment-adds-darker-ui-lots-of-spit-and/:
ИоуТубе Космички Панда
То је више заобљен и спортски нешто више од хрома Гоогле недавно редизајн напоре , али нови ИоуТубе Космички Панда експеримент не донесе тамније елементе УИ и полирани осећај Гоогле + на сервис за дељење видео записа. То је много више од свеже капут боје, међутим, кретање сајт је много интерактивно искуство сада и можете да наставите да гледате видео записе као што претражују и прегледају - под условом да користите Цхроме. Канала стране су такође потпуно пребацити са великим слика за сваки видео, неколико распоред шаблона, и лакшим за коришћење опције прилагођавања. Плаилистс су такође прерађен и сада имају више од пролази подсећа на Леанбацк . Једна ствар недостаје у овом тренутку је интеграција са Гоогле + и нове траке за навигацију, али сигурни смо да оне функције ће бити на крају додати (и ако они нису, онда Гоог је заиста опала лопту). Можете да се укључите у сада од стране насловом да извор везу.

[Хвала свима који су послали ово у]

ИоуТубе Космички Панда експеримент додаје тамнија корисничког интерфејса, много пљују и пољски првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 02:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар