петък, 8 юли 2011 г.

ЛигхтСкуаред ствара рурални Америци интитиативе, обећава да ће бити више од помоћи препрека

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/07/lightsquared-creates-rural-america-intitiative-promises-to-be-m/:
Са ГПС-мешања питања сада решено , ЛигхтСкуаред се иде назад на фарму да увери руралним Америци то значи ништа лоше. Велико само 4Г ЛТЕ сервис који већ потписале обиље партнера се претвара да је сенатор Бајрон Дорган и Репс. Џорџ Нетхерцутт и Чарли Стенхолм који надгледа њено новонасталим овлашћење руралних Америци иницијатива. План позива за надзор примене сељак службе, обећавајући својим филтрирање технологије ће наставити да ГПС зависи пољопривреде прецизности од тачке и пестицида далеко од ваше земље куће. Такође, на основу предложеног смернице су планови за помоћ хитне први реагују са мрежом приступ у случају постојећих система комуникације се избијени. То је утешно пат на рустичним леђима да подупре "широкопојасни усвајање јаз" питањима тренутно оптерећују недовољно области. Али док то може изгледати као пољопривредник и технолога могу бити пријатељи, имамо сумња постоји више самодовољни мотива у игри овде. Хит паузе за пастирски оснаживање ПР-ЛигхтСкуаред је.

Наставити читање ЛигхтСкуаред ствара руралним Америци интитиативе, обећава да ће бити више од помоћи препрека

ЛигхтСкуаред ствара рурални Америци интитиативе, обећава да ће бити више помоћи од препрека је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 07 Апр 2011 22:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар